symptomen en klachten bij stress

Kijk naar de afgelopen maand en klik aan waarin jij jezelf herkent. Mocht je de afgelopen week bijvoorbeeld ziek zijn geweest, kijk dan naar de week ervoor. Of als je het normaliter lastig vindt om te relativeren (voorbeeld klacht) en dit is niet veranderd, dan klik je deze niet aan. Het gaat dus om veranderingen, al zullen deze wel geleidelijk gaan.

De beschreven klachten kunnen veroorzaakt worden door stress maar dit HOEFT NIET het geval te zijn. Wees eerlijk naar jezelf: klik alles aan waarin je jezelf herkent tenzij je zeker weet dat een klacht een andere oorzaak heeft (bv spierpijn door sporten).

Klachten op mentaal niveau

Kijk naar de afgelopen maand en klik de symptomen aan die op jou van toepassing zijn
Klachten op fysiek niveau

Kijk naar de afgelopen maand en klik de symptomen aan die op jou van toepassing zijn
Veranderingen in gedrag

Kijk naar de afgelopen maand en klik aan wat op jou van toepassing is
Veranderingen in emotie

Kijk naar de afgelopen maand en klik aan wat op jou van toepassing is
We zouden jouw testresultaat graag anoniem gebruiken voor onderzoek. Het onderzoek is erop gericht om meer bekendheid te verkrijgen over de klachten die mensen ervaren bij stress. De missie is om meer bewustzijn over stress en stress management de wereld in te brengen. Wil je hiertoe een bijdrage leveren? Beantwoord dan de volgende drie demografische vragen.

Ben je een man of een vrouw?
Wat is je leeftijd?
Wat is je opleidingsniveau?

Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in en klik op 'Resultaten bekijken'. Dit kan even een paar seconden duren. Nadat je je resultaten bekeken hebt, mailen we je meer informatie over stress & burn-out en een aantal tips om stress aan te pakken. 

Check hiervoor je mailbox en mogelijk je spam folder en klik op 'dit is geen spam'.NaamE-mail